BİNGÖL / MERKEZ - Bingöl Bilim ve Sanat Merkezi

Bingöl Bilim ve Sanat Merkezi

Karşıyaka Mahallesi HikmetTekin Bulvarı BİLİM VE SANAT MERKEZİ BİNGÖL/ MERKEZ
Vizyon
YEREL VİZYONUMUZ İlimizde bilimsel,kültürel ve sanatsal faaliyetlerle tanınan bir merkez olmak,Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak amacıyla topluma katkıda bulunmak. ULUSLARARASI VİZYONUMUZ Öğrencileri değişen dünyaya hazırlayarak onlara dünyaya anlamlı katkularda bulunmalarını sağlayacak eğitimi ve ortamı sunmak,öğrencileri dünyada söz sahibi olacak geleceğin liderleri olarakyetiştirmek,Öğrenmeyi öğrenen, üretmeyi ve problem çözmeyi bir alişkanlık haline getiren, bilimsel yöntemleri kullanmayı ilke olarak benimsemiş toplumu yönlendiren, bilgilendiren kültürel ve manevi değerleri yaşayan,toplumun tüm ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Geleceği yönlendiren, üreten, yaşam boyu öğrenen, sorumlu vatandaşlar yetiştirmek için kişisel, akademik, sanatsal ve sosyal gelişmeyi teşvik eden ve öğrencilerin tüm potansiyellerine ulaşmaları için fırsat veren anlamlı eğitim deneyimleri sunmak
Öğretim Şekli :ikili öğretim
Kalorifer(Doğalgaz)