BİNGÖL / MERKEZ - Bingöl Bilim ve Sanat Merkezi

Ağu

BİLSEM KAYITLARI BAŞLADI.

Haz

Bilsem Yaz Okulları Nedir? | Bilsem Yaz Okulları Kaydı Ne Zaman Başlıyor? | Bilsem Yaz Okullarına Kimler Gidebilir?

Ağu

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA BİLİM VE SANAT MERKEZLERİNDE (BİLSEM) EĞİTİM ALACAK ÖĞRENCİLERİN BİREYSEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

Haz

53. LİSE ÖĞRENCİLERİ TÜBİTAK FİNALLERİNDE DİLOCAN ADLI PROJE İLE EDEBİYAT ALANINDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK.

May

16-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında BİLSEM Öğrencileri Ulusal Fen Bilimleri Kongresine (BİFEK), öğrencilerimiz Muhammed Salih Bayındır ve Mehmet Akif Nazlı tarafından fen bilimleri öğretmenimiz Yunus Küçüköner danışmanlığında hazırlanan "Çeşitli Bitki Katkıları Kullanılarak Sentezlenen Biyoplastiklerin Antibakteriyel Özelliklerinin İncelenmesi" adlı çalışmayla katılım sağladık. Kongre, Mersin Suphi Öner Öğretmenevinde düzenlendi. Öğrencilerimiz başarılı şekilde bildirilerini sundular ve katılımcılardan gelen soruları yanıtladılar.

May

Tübitak'ta dereceler yapan Dilocan adlı projemiz ve atölyelerimizde yapılan eğitimler hakkında yapılan röportajlar İHA ve Yenişafak ' da yer aldı.

(URFODU)

Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışmasında 3 Altın Madalya Başarısı!

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bingöl Bilsem Drama Atölyemiz olarak Pandomim Etkinliğimiz

Nis

Turcorum Magister ve Ejderha Bilgeleri takımlarımız TEKNOFEST 2022 ön değerlendirme aşamasını başarı ile geçmiştir.

Mrt

Tübitak 2204-B 16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finallerinde Türkçe alanında 1. Kimya alanında 2. olduk.

Mrt

Samsun RK Bilim ve Sanat Merkezinin ulusal çapta düzenlendiği, Türkiye geneli tüm Bilsemlerin katılım sağladığı Bilsem'de Barış Abi yarışmasında yaklaşık 1000 öğrencinin katılım sağladığı ortaokul katagorisinde öğrencimiz Elanaz ALKAN 4. oldu.

Bu aşamaya kadar destekleyen değerli öğretmenimiz Vahide BOR'u tebrik eder kıymetli öğrencimize başarılar dileriz.

Mrt

TÜBİTAK 2204-B 16. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Finalleri